Etusivu » Muut » Magazine Factory

Magazine Factory

MagazineFactory tunnetaan myös nimellä Lehtiverstas. Se on verkkolehtialusta, jonka avulla kehitetään verkkolehtiä moniin tarkoituksiin. Verkkolehti voi olla kertaluonteinen projekti tai se voi olla lehti, joka elää ja jota muokataan koko lukuvuoden ajan. MagazineFactory on ilmainen ja helppokäyttöinen Sen avulla opettaja ja oppilaat voivat perustaa luokassa toimituksen ja julkaista omaa verkkolehteä. Opettaja on verkkolehden päätoimittaja ja oppilaat sen toimittajia.

eTwinning-ystävyyskouluohjelmaan osallistuvilla suomalaisilla kouluilla ja heidän ystävyyskouluilla on mahdollisuus käyttää monikielistä MagazineFactory-verkkotyökalua yhteisen lehden luomiseen.

Lehtiin on mahdollista upottaa Teachertube- ja YouTube –videoita sekä lisätä Google Maps –karttoja ja tehdä Google-hakuja työkalun sisällä ja liittää valittuja hakutuloksia osaksi artikkeleiden sisältöä. Toimittajilla on lisäksi nyt työskentelynäkymässään käytössä web-pohjainen Messenger, jonka avulla he voivat keskustella toisten toimittajien ja opettajan kanssa reaaliaikaisesti.

Linkki: http://www.mediakasvatus.fi/oppimateriaali/magazine-factory

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s